Sedan den 1 september är Stefan Skoglund nyanställd på KonfigDesign i Hudiksvall. Stefan kommer framförallt att arbeta med digitalisering av CAD och konstruktionsarbete och blir ett viktigt tillskott i både befintliga och nya kunduppdrag.

Stefan Skoglund

Stefan har lång erfarenhet av 3D-CAD från sina många år inom tillverkande industri där han arbetat både med konstruktion/produktutveckling på tjänstemannasidan och operativt på maskinsidan. Han kommer senast från en tjänst som konstruktör på företaget Sunfab Hydraulics AB.

Efterfrågan av CAD-automation ökar hos våra kunder så Stefans kunskaper stärker upp vår kompetens inom området och kompletterar vårt team perfekt. Vi ser det dessutom som en stor fördel att han har erfarenhet från tillverkande industri där merparten av våra kunder finns.

Andreas B HallbergAndreas B Hallberg, CEO, KonfigDesign

Jag ser fram emot möjligheten att hjälpa våra kunder med att automatisera delar av det återkommande konstruktionsarbetet, vilket gör att tiden istället kan läggas på ren produktutveckling. Eftersom jag tidigare har arbetat länge i ett internationellt bolag med tillverkning, försäljning och produktutveckling under samma tak är jag väl insatt i kundnyttan av de tjänster och produkter som KonfigDesign erbjuder, säger Stefan Skoglund.

Nyfiken på digitalisering av CAD och konstruktionsarbete? Kontakta Stefan:

070-101 09 45

stefan.skoglund@konfigdesign.se